Rabu, 31 Maret 2010

my last gift to bani


rest in peace,
our brother, our friend


bani prima subakti
(27 february 1990-30 maret 2010)


"goodbye friend, goodbye brother
i cant belive god took you this fast
maybe we cant hang out together anymore
maybe we cant laugh together anymore
maybe we cant tease each other anymore,
but im not sad
cuz i know you had a better place there."


this is my last gift for you
we will always be missing you


goodbye brother

hans brownsound

march 30 2010

Minggu, 14 Maret 2010


hello all!

i usually hang out with my friend every sunday like this. but today? i stayed at my dorm with nothing to do! masalahnya sebenarnya bukan masalah gak ada temen mau diajak jalan ato gimana. masalahnya adalah masalah klasik yang selalu diperbincangkan orang dari masa ke masa, apalagi kalau bukan masalah finansial. wakaka. iya, masalah DUIT! saya sudah menghabiskan beberapa lembar uang merah minggu ini. saya benar-benar gak tau program yang bagaimana lagi yang bisa saya gunakan untuk saving duit ini. saya sudah mencoba berbagai program, tapi gak bekerja samasekali. susah banget buat nahan godaan nonton atau beli ini beli itu. gara-gara gak bisa nahan, ya begini ni akhirnya. uang saku ludes sebelum waktunya. uang saku ludes berarti harus mendekam di kampus sampai payday comes. oh tidak, ini masih tanggal 14! masih ada 17 hari lagi. tidaaak!! berarti 17 hari ke depan saya tetap akan seperti ini.
saya sendiri sebenernya gak terlalu ngerti juga sebenarnya uang itu habisnya kemana. seingat saya, saya cuma nonton, beli dvd, makan, sama mlaku-mlaku (baca: walking-walking) aja minggu ini. gak sadar aja tuh duit udah ludes habis tak tentu rimbanya.

saya cape banget karena kemaren kebagian tugas jaga posko. saya gak kemana-mana selain ngapelin nyamuk yang gedenya kaya kucing di posko, haha lebai. kayanya 'malam minggu malam yang asyik" gak berlaku deh buat saya. mau malam senen, malam selasa, rebo, kamis, jumat, sabtu, minggu sama aja. sialnya, laptop saya diblock server kampus sehingga saya samasekali nggak bisa online sampai sekarang! argggh. laptop saya diblock mungkin karena saya keseringan online. pelit banget sih pak, saya online kan gak buka yang macem-macem. online lama-lama buat hal-hal yang bermanfaat kan gak apa-apa to pak, lagian gak ada kerjaan pak. kok pake di block segala. di wireless statusnya masih 'limited connection, please contact person who manage your network'. aduh pak, jangan kejam-kejam dong sama saya, saya bisa mati gaya kalo nggak online. masa saya harus online pakai laptop temen terus. gak enak to pak? apa perlu saya ke set depan nyembah-nyembah pak?

saya lagi ngidam! pengen makan masakan padang, mulai dari sate padang, nasi padang, rendang, lontong gulai, sama gulai pucuak ubi (khususnya buatan mama). saya sebenarnya udah pernah keliling-keliling makassar buat nyari masakan padang, tapi nggak ada yang pas. kadang cuma labelnya aja masakan padang, tapi pas masuk, nyoba makan, namanya aja yang nasi padang, bumbunya tetep bumbu makassar. untungnya minggu lalu, pas saya ke rumah tante yang di antang, tante lagi masak rendang! alhamdulillah ya robb. akhirnya rasa kangen saya sama rendang terobati. saya kangen pengen balik ke padang lagi. masih lama le, masih 5 bulan lagi. saya sampai nambah 3 kali loh makannya. haha.

oh ya, seperti yang saya bilang tadi, saya nonton 2 film sekaligus minggu ini. pertama percy jackson and sama alice in wonderland. sama-sama bagus sih, sama-sama diangkat dari novel juga. tapi kalo ditanya mana yang lebih bagus, menurut saya bagusan percy jackson. ceritanya tentang peranakan dewa-manusia (demigod) mitologi yunani. kalau alice in wonderland udah jelas dong ceritanya kaya gimana.





-__- hadeeh.
maaf ya, saya akhir-akhir ini sering banget bikin postingan gajelas ky gni.
mohon dimaklumi aja ya. saya lagi streess berat.
pikiran kacau. semuanya kacau pokoe.

my playlist this week:
justin bieber ft ludachris-baby
iyaz-replay
ne yo-mad
fantasia barrino-even angels
allison iraheta-scars

*anyone knows where i can download full album of fantasia barrino?
please let me know.

hansbrownsound
march 2010


Kamis, 11 Maret 2010

donkey's not always stoopid

hello all

long time no see. its friday. i hate friday! i hate friday doesn’t mean i don’t hate sunday, monday,tuesday, wednesday blabla. i hate them all, but i hate friday the most. they all suck!

my lecture’s back to ‘normal’, even i think that’s not normal at all. hell yeah, you know how many subject for this semester? 16! and probably some subjects gonna come after that. huh. i still couldn’t concentration with the class even i tried so hard. i feel like a crap if i cant answer my lecturer’s question.

its 4th semester already, time to focus to lectures. everyone knows that im stupid. my brain is slow like a donkey, but at least this semester i try to change it. i’m trying so hard now.

there’re some programs i would do this semester:

First, NO MOBILE PHONE AT LECTURE. haha, sounds funny, but do you know that mobile phone is really influence so much. i’ll tell you about my experience. last semester i spent 50% lecture hours with phone in my hand. texting, downloading, browsing and do lots thing that there’s no relevance with my lecture, what did i get? i got nothing! i couldn’t remember anything even just one word! it different now, since i done this program, i can remember what my lecturer said in the class even just few sentence. its been so good for a donkey. so far, this program was really useful. you should try.

VOCAB THIS WEEK. now im trying to memorize some vocabs and add some word to the list every week. as you know my english is really bad, i just had score 490 on toefl. i should improve it if i wanna get scholarship to france, netherland, or usa, 2 years later. 2 years’s not a long time, so im starting it from now. get scholarship, that’s a weird dream for a donkey, but at least the donkey try it best right?

AEROBIC EVERY 2 DAYS. yeah, what is the relevance? haha. i do aerobic every 2 day just to improve my spirit. just to tell my self that im same with them all, no difference! maybe im not brawny and masculine like them all, but i have the same power. i can do what they do. i’ll show it someday!

COFFE AND MILK. i drink more coffe and milk now. coffe for keep my eyes open wide at class time and milk for giving me more energy. i had so much problem about sleep time. i don’t know why i could feel so sleepy anywhere anytime, probably because my abnormality. hahaha. too much ‘abnormality’ words lately. i have a plan to make ‘abnormality’ word to be my slogan. i just haven’t find the good sentence with ‘abnormality’ word yet. i try to love my abnormality, just close my eyes, close my ear, and keep goin. i don’t care what people are saying. with my wide eyes and more energy i think i could study better. amen.

actually there’s so much programs that i wanna do this semester, but i really drowsy to make it all here one by one, so i’ll tell you next time okai. this week i got some comment here in my blog. thankyou for that all. one best comment came from mie ayam inggris. thanks dude for ya comment. i really appreciate. hahaha. he said my post was really annoying! hahaha. i know that, sometimes listen to people problem’s is really suck. one thing i wanna say to you, everyone could dissapoint, no matter if he/she’s a fisherman, merchant, or president. madya praja like me can feel disappointed too. we’re just a human.


that’s all, i have lots comin up work,

byebye, see you soon


hansbrownsound



 

Blog Template by